Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Slevin: nevinovat cu ghinion

Slevin: nevinovat cu ghinion

Plot

“Lucky Number Slevin” este un thriller cu rasturnari de situatie, a carui actiune se petrece in lumea interlopa a crimei si razbunarii. In New York-ul zilelor noastre, Slevin (Josh Hartnett) se trezeste in urma unei confuzii in plin razboi dintre doi capi mafioti, rivali de moarte: The Rabbi (Ben Kingsley) si The Boss (Morgan Freeman).

Filmul merita vazut, nu numai pentru actiunea bine structurata si replicile inteligente. Dar e interesant sa-l vezi pe Morgan Freeman in alt fel de rol decat cel de politist cinstit cu care ne-a obisnuit – si nu se dezice deloc de talentul lui.

Bruce Willis joaca rolul cu cele mai putine replici rostite – dar ce bine le rosteste! Si daca iti mai spunem si ca Josh Hartnett defileaza numai cu un prosop in jurul taliei, pret de o jumatate de ora, cred ca te-am convins ca filmul merita vazut si revazut.

Din culise

  • Se pare ca trebuie sa-i multumim regizorului pentru defilarea semi-nuda a lui Josh Hartnett din primele secvente ale filmului. In timp ce se scria scenariul, Josh a locuit intr-un apartament din New York, impreuna cu Paul McGuigan si prietena acestuia. Regizorul a declarat ulterior ca i-a venit ideea de a-si imbraca personajul doar in prosop tocmai pentru ca l-a vazut prea des pe Josh in tinuta asta. In plus, adauga personajului un strop de vulnerabilitate.
  • A fost filmata si o scena in care Slevin (Josh Harnett) o ucide pe Lindsay (Lucy Liu), dar in final a fost considerata prea “intunecata” pentru finalul filmului.

Comments

comments

Leave a Reply