Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Smart Bijou te invata sa faci bijuterii handmade

Smart Bijou te invata sa faci bijuterii handmade

Compania Edora organizeaza cea de-a cincea editie Smart Bijou, singurul workshop complet de confectionare a bijuteriilor handmade din tara. Atelierul este format din patru sedinte, care vor avea loc in zilele de sambata si duminica, pe 12 si 13 februarie 2011, respectiv pe 19 si 20 februarie.

La Smart Bijou, participantii invata tehnicile esentiale pentru confectionarea bijuteriilor handmade – Wire Wrapping, Weaving si Fimo Modelling Polymer Clay – metode de alegere a celor mai bune materiale, ponturi si trucuri de lucru eficient.

Materialele de lucru sunt incluse in pret, iar participantii pastreaza bijuteriile pe care le creeaza la curs, precum si materialele necesare completarii seturilor incepute. Persoanele interesate pot opta pentru participarea la intreg cursul, dar si pentru unul sau mai multe dintre ateliere, separat. Exista si o varianta de trei ore, numita Fresh, dedicata celor care vor sa invete doar elemente generale.

Inscrierile se fac pe site-ul www.smart-bijou.com, in limita locurilor disponibile. Fiecare sedinta incepe la 9.30 si dureaza 6 ore. Cafeaua, ceaiul si gustarea de pranz sunt asigurate.

George Apreutesei, trainer si fondator al magazinlui online de bijuterii handmade Edora, spune: „Dorim ca prin Smart Bijou sa promovam si sa incurajam dezvoltarea handmade-ului in Romania. Suntem mandri sa afirmam ca am creat primul curs complet de confectionare manuala a bijuteriilor, curs care s-a bucurat de mare succes. inca de la prima editie.”

Comments

comments

Lasă un răspuns