Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Sofia Boutella, de la dansatoarea Madonnei, la Street Dance 2 in 3D

Sofia Boutella, de la dansatoarea Madonnei, la Street Dance 2 in 3D

O dansatoare atat de talentata incat a convins-o si pe Madonna sa-i acorde o sansa, Sofia Boutella cucereste publicul cu miscarile sale senzuale din 25 mai, pe marile ecrane in Streetdance 2/Dansul Strazii 2, un film distribuit de MediaPro Distribution.

Aflata la prima sa aparitie intr-un film de lungmetraj, Sofia Boutella si-a facut debutul in cinematografie intr-un scurtmetraj realizat in Franta si are la activ o cariera de invidiat in domeniul dansului. Pe langa Madonna, Sofia a mai cucerit scena in compania celor de la Black Eyed Peas si a celebrei Mariah Carey.

Obsinuita sa munceasca foarte mult pentru realizarile sale, Sofia Boutella declara despre colaborarea sa cu Regina Popului: ,,Repetitiile au fost extrem de solicitante, insa din fericire am insotit-o pe Madonna deja in doua turnee asa ca sunt obisnuita cu exercitiile interminabile care mi-au fost de mare ajutor la filmarile pentru Dansul Strazii 2.”

In noul film 3D, Dansul strazii 2, Sofia o interpreteaza pe irezistibila Eva, o dansatoare de salsa a carei frumusete ii rapeste inima lui Ash ( Falk Hentschel). Un dansator deosebit de talentat, Ash decide sa plece la Paris pentru a-si cunoaste idolii, renumita trupa Invincibilii. Spre ghinionul sau, momentul intalnirii nu decurge asa cum si-a imaginat si este luat peste picior intr-un mod brutal de membrii trupei.
Negasind alta solutie pentru a o cuceri, Ash pune la cale un plan indraznet si alaturi de Eddie cutreiera Europa in cautarea celor mai buni dansatori pe care sa-i reuneasca intr-o noua trupa. Astfel ar fi avut atat sansa de a isi lua revansa fata de Invincibili, cat si de a o avea aproape pe Eva.

In final tanara dansatoare accepta sa li se alature, completand coregrafia spectaculoasa a trupei cu o imbinare nemaivazuta a streetdance-ului cu miscarile exotice de salsa.

Povestea lor de dragoste devine astfel posibila pentru Ash, dar oare va fi el suficient de curajos sa isi duca planul la bun sfarsit?

Din 25 mai, MediaPro Distribution prezinta Dansul strazii 2 in 3D in cinematografele: CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Cinema ,,Eugen Ionescu”(Slatina), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti), Scala (Bucuresti).

Comments

comments

Lasă un răspuns