Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Sorocul

Sorocul

video_youtube

Sub semnatura regizorului Todd Phillips, „Sorocul” ni-i prezinta pe Robert Downey Jr. si pe Zach Galifianakis in rolurile a doi ghinionisti, care sunt fortati de imprejurari sa porneasca impreuna intr-o calatorie care se dovedeste a fi pe cat de scandaloasa, pe atat de memorabila.

Downey interpreteaza rolul lui Peter Highman, un barbat care asteapta sa devina in curand tata, pentru prima oara. Pe cand se grabeste sa prinda avionul pentru a fi alaturi de sotia lui la nastere, intentiile laudabile i se duc de rapa din cauza unei intalniri nefaste cu Ethan Tremblay (Galifianakis), un actor in devenire si un adevarat magnet pentru dezastre. Aceasta combinatie ghinionista face ca cei doi sa fie aruncati din avion si trecuti pe lista neagra pentru orice alt zbor, iar bagajele lui Peter, portofelul si documentele sale de identitate sa ramana in avionul care tocmai isi ia zborul de pe pista.

Ramas fara alternative, Peter este obligat sa accepte oferta lui Ethan de a porni impreuna, intr-o cursa care ii va purta prin toata America, distrugand pe drum mai multe masini, numeroare prietenii si ultima farama de rabdare a lui Peter.

Comedia „Sorocul” ii mai are in distributie pe Michelle Monaghan („Made of Honor”), Juliette Lewis („The Switch”) si laureatul Academiei Jamie Foxx („Ray”).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus