Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Soundtrack-urile "The Curious Case of Benjamin Button" si "Milk" se lupta pentru Oscar

Soundtrack-urile "The Curious Case of Benjamin Button" si "Milk" se lupta pentru Oscar

Nominalizarile pentru Oscar 2009 au fost anuntate, iar speculatiile privind potentialii castigatori sunt in toi. La categoria Cea mai buna coloana sonora, printre nominalizati se numara si filmele „The Curious Case of Benjamin Button” si „Milk”.

Soundtrack-ul filmului care ii are ca protagonisti pe Brad Pitt si Cate Blanchett a fost compus de Alexandre Desplat si inregistrat alaturi de Hollywood Studio Symphony. Acum in varsta de 47 de ani, Desplat este unul dintre cei mai talentati compozitori de muzica de film, primul lui premiu fiind un Cesar, atunci cand avea 36 de ani.

Compozitorul coloanei sonore din filmul „Milk” (cu Sean Penn, Josh Brolin si James Franco) este Danny Elfman, devenit celebru gratie colaborarii cu regizorul Tim Burton. Elfman a fost nominalizat de cinci ori la premiile Oscar, a castigat un Glob de Aur pentru muzica din filmul „Batman”, si un premiu Emmy pentru coloana sonora a serialului „Neveste disperate”. Soundtrack-ul filmului „Milk” contine piese originale, dar si hituri semnate de David Bowie sau Sly & the Family Stone.

  • Ceremonia de decernarea a premiilor Oscar 2009 va avea loc pe 22 februarie, la Kodak Theatre din Hollywood.
  • „Music From The Motion Picture The Curious Case Of Benjamin Button” si „Original Motion Picture Soundtrack Milk” vor fi in curand disponibile si in Romania.
  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus