Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Spectacol de karaoke in Piata Mica din Sibiu, de Ziua Indragostitilor

Spectacol de karaoke in Piata Mica din Sibiu, de Ziua Indragostitilor

Un spectacol de karaoke va avea loc, in 14 februarie, de Ziua Indragostitilor, in Piata Mica din Sibiu, participantii urmand sa cante in cor aceleasi piese, dupa un model realizat deja in mai multe tari ale lumii.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de organizatori, evenimentul se intituleaza „Sibiu. Karaoke” si va avea loc in 14 februarie, cu ocazia Zilei Indragostitilor, in Piata Mica din Sibiu, unde sunt asteptate cat mai multe persoane care sa interpreteze impreuna melodiile pregatite intr-un „playlist incendiar”.

Potrivit sursei citate, sute de microfoane vor fi impartite participantilor si va fi amplasat un ecran de 24 de metri patrati.

„Cu cateva camere video vom imortaliza tot spectacolul pe care il vor face sibienii si cu ajutorul Internetului vom face inconjurul lumii. Asa ca dati tot ce aveti mai bun ca sa vada o lume intreaga ca sibienii stiu sa se distreze, stiu sa cante impreuna, stiu sa cinsteasca locul in care traiesc si eforturile pe care toti cei implicati in productia evenimentului le fac pentru ei”, se arata in comunicat.

Potrivit aceleiasi surse, in 30 aprilie 2009, a avut loc un eveniment similar la Londra, in cadrul caruia 13.500 de persoane au cantat, timp de patru minute, piesa „Hey Jude” a formatiei Beatles.

Evenimentul „Sibiu. Karaoke” este organizat de Oldies Pub si Hermannstadt Events.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus