Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Spectacolul Doi dintre noi la Sala Rapsodia

Spectacolul Doi dintre noi la Sala Rapsodia

Sambata, 8 mai 2010, la Sala Rapsodia, bucurestenii sunt invitati la un spectacol al Companiei Passe-Partout Dan Puric. „Doi dintre noi” este un emotionant eseu vizual si coregrafic, care a imprumutat multe elemente teatrale. Atat de multe incat in orice moment risca sa se apropie de teatru pana nu mai ai indoieli, ca apoi sa se indeparteze din nou. Si chiar aceasta separare fragila si incerta este calitatea spectacolului. Povestea de iubire se scrie din gesturi declansate si comentate de muzica, expuse in trairi teatrale. Miscarile sunt gandite la limita firescului dintre dans si teatru, cei doi actori, Ana Pepine si Paul Cimpoieru, evitant sa opteze clar pentru vreuna dintre variante.

Acest spectacol are un puternic impact vizual asupra spectatorului. Corpurile devin elemente plastice, iar Ana Pepine si Paul Cimpoieru inlocuiesc orice explicatie cu o extraordinara expresivitatea corporala. Isi poarta personajele intr-o poveste de iubire ilustrata pictural. Gesturile si starile sunt detaliile unui tablou emotionant. Pentru ca el este artist, iar ea il adora. Vor transpune viata in arta, iar aceasta din urma va deveni o prelungire a realitatii.

In „Doi dintre noi” ni se propune un exercitiu captivant de a judeca viata si arta cu aceleasi instrumente de masura. Acest lucru nu complica derularea scenelor care vorbesc despre iubirea celor doi. Planurile nu sunt separate, ci se determina reciproc.

  • Rezervari si bilete: casa salii Rapsodia din Str. Lipscani nr. 53, telefon 021/315.89.80 sau 0734.540.593, zilnic intre orele 11.00-18.00.
  • Site oficial: .

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus