Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Stereophonics – Pull the pin

Stereophonics – Pull the pin

Dupa zece ani de cariera, Stereophonics lanseaza cel de-al saselea album de studio, intitulat „Pull the pin”. Coperta albumului a fost prezentata prin intermediul unui newsletter catre abonati, inainte de lansarea oficiala a materialului, o modalitate originala de a capta interesul publicului.

Sunetul unui buletin de stiri si al unei sirene deschid piesa „Soldiers Make Good Targets”, inainte sa izbucneasca acordurile de chitara si tobele lui Javier Weyler, care parca vor sa anunte reintoarcea in forta a celor de la Stereophonics.

Site oficial: www.stereophonics.com

„Pass The Buck” are toate ingredientele ca sa devina piesa perfecta pentru cantarile live, in prim plan fiind vocea puternica a lui Kelly Jones. „It Means Nothing” reduce intensitatea prin acorduri de balada inspirata din atacurile teroriste care au avut loc in 2005, in metroul londonez.

Criticii muzicali au apreciat „Pull The Pin” ca fiind albumul cel mai matur al trupei Stereophonics. Este un album rock, ideal pentru concertele grandioase organizate pe stadioane.

  • Disponibil in format Special Pentru Romania, la pretul de 29.9 lei, cu TVA inclus.
  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus