Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Sting va concerta la Bucuresti

Sting va concerta la Bucuresti

Spectacolul de la Bucuresti face parte din turneul de promovare a celui mai recent proiect al lui Sting, „Songs from the Labyrinth”. Albumul a fost lansat in 2006 si a stationat pe primul loc in topul Billboard nu mai putin de 15 saptamani consecutive. Este de fapt un tribut adus compozitorului elisabetan John Dowland, pe care Sting l-a descoperit la inceputul anilor ’80. Pentru acest proiect, cantaretul a renuntat la chitara care l-a facut celebru in favoarea lautei, instrument muzical specific secolului al XVI-lea.

Data: 10 februarie 2009

Locatie: Sala Palatului din Bucuresti

Bilete: in magazinele Diverta si online, pe ticket.ro

Pe langa piese noi, Sting va canta la Bucuresti si hituri consacrate, precum „Fields of Gold” sau „Message in a Bottle”, reinterpretate in spirit elisabetan. Cantaretul va fi acompaniat de Edin Karamazov, maestru al lautei si fost elev al dirijorului roman Sergiu Celibidache.

Sting are acum 57 de ani, dar cariera lui nu da semne de stagnare. In mai 2007, el a revenit pe scena alaturi de Stewart Copeland si Henry Padovani, cei cu care in 1977 infiinta trupa The Police, destramata in 1984. Turneul lor a insemnat 150 de concerte, 3,7 milioane de spectatori si incasari de peste 350 de milioane de dolari. Mai pe scurt, cel mai banos turneu al anului 2007. Din pacate, n-o sa avem ocazia sa vedem si noi trio-ul reunit, dar macar il avem pe cel mai valoros dintre ei.

  • Biletele vor fi puse in vanzare in cursul saptamanii viitoare, in magazinele Diverta si online, pe www.myticket.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus