Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Sucker Punch: Evadare din realitate

Sucker Punch: Evadare din realitate

video_youtube

Renumitul Zack Snyder, regizorul block buster-ului 300 revine pe marile ecrane cu o noua capodopera vizuala ce exploreaza intr-un mod fantastic granita dintre realitate si imaginatie, Sucker Punch: Evadare din realitate.

Dupa succesul inregistrat cu 300 si Watchmen, Snyder, care a colaborat in cadrul acestui proiect si cu sotia sa Deborah (producator), semneaza regia, productia dar si scenariul filmului. Sucker Punch: Evadare din realitate are la baza o scurta povestire scrisa de insusi Snyder in urma cu ceva timp.

In film, Babydoll (Emily Browning) alaturi de Rocket (Jena Malone), Blondie (Vanessa Hudgens), Amber (Jamie Chung) si Sweet Pea (Abbie Cornish) isi creeaza propriul univers, in care devin razboinicele perfecte si infrunta fara ezitare tot felul de creaturi terifiante, de la samurai la dragoni si serpi uriasi, ajutandu-se de un arsenal pe masura.

Redate cu ajutorul unor efecte speciale impresionante, perceptia, imaginatia, amintirea sau falsa amintire devin armele cu care fetele lupta pentru eliberare, regizorul considerand ca frumusetea acestui film este data tocmai de contradictia sa: ,,o poveste sumbra, dar uluitoare din punct de vedere vizual”.

  • Premiera: Sucker Punch: Evadare din realitate poate fi vizionat din 25 martie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta), in reteaua Cinema City (Sun Plaza, Iasi, Cluj, Bacau, Timisoara, Arad, Baia Mare, Pitesti) si poate fi vizionat si in format Imax 2D la cinematograful Cinema City Cotroceni.
  • Site oficial: http://suckerpunchmovie.warnerbros.com/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus