Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Sugababes concerteaza din nou in Romania

Sugababes concerteaza din nou in Romania

Este pentru a doua oara cand Sugababes concerteaza in Romania, dupa ce in 2006 trio-ul a sustinut un recital la Cluj-Napoca, in cadrul galei de decernare a premiilor muzicale MTV. Locatia concertului si alte detalii despre eveniment urmeaza a fi dezvaluite in curand.

Sugababes este o trupa londoneza alcatuita din trei castigatoare ale premiului BRIT. In Marea Britanie, Keisha, Heidi si Amelle au fost numite cea mai de succes trupa de fete a secolului XXI. Infiintat in 1998, grupul a lansat pana acum 21 de single-uri, dintre care sase au atins prima pozitie in Marea Britanie, si 5 albume prezente in Top 40 in toata lumea. De-a lungul timpului, Sugababes a vandut peste 5 milioane de albume doar in Marea Britanie si a castigat discul de platina pentru vanzarile inregistrate. Fetele se bucura de succes mai ales in Europa si Asia.

Site oficial: www.sugababes.com

Numarul pieselor compuse de Sugababes prezente in Top 10 depaseste reusitele altor formatii de fete de dupa The Supremes, precum Destiny’s Child si Bananarama. In 2006, trupa a fost premiata de Guiness World Record pentru „cea mai buna interpretare feminina a secolului”.

Dupa lansarea piesei „About You Now”, extrasa de pe albumul „Change” si nominalizata la premiile BRIT la categoria „Cel mai bun single britanic”, Sugababes a devenit singura trupa de fete care a atins cea mai inalta pozitie in topurile celor mai vandute albume, celor mai difuzate si downloadate piese simultan. In prezent, Sugababes se afla in turneul de promovare „Change Tour”.

  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus