Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Super-cadou in revista Story: tricou Catalin Botezatu!

Super-cadou in revista Story: tricou Catalin Botezatu!

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Dupa poseta-plic de la Mihai Albu, campania Story Designers Collection continua cu tricoul semnat Catalin Botezatu. Cauta-l la chioscurile de ziare incepand cu 16 august 2010! Nu rata nici numerele urmatoare ale revistei: pe 30 august, Story are insert o esarfa Razvan Ciobanu, iar pe 13 septembrie, poti cumpara revista insotita de colantii creati de Irina Schrotter. Revista cu insert poate fi achizitionata la un pret accesibil tuturor. Atentie, insa, colectia Story Designers Collection este in editie limitata!

Ce spun designerii?

  • MIHAI ALBU: „Este o idee foarte buna, iar eu am fost foarte incantat ca mi s-a propus sa particip la acest proiect, care sper ca va prinde foarte bine. Am ales un articol care sa ma reprezinte, sa reprezinte si revista Story”.
  • CATALIN BOTEZATU: „Campania Story este salutara, revista a dorit sa promoveze branduri romanesti si sa arate ca sunt capabile sa satisfaca cerintele unei piete care se afla in deriva. Iar prin aceasta initiativa cred ca designerii romani pot arata ca sunt accesibili si vandabili la orice pret”.
  • RAZVAN CIOBANU: „Este primul proiect de aceasta dimensiune. Mi s-a parut foarte inspirata ideea de a aduna mai multi designer la un loc. Suntem patru si, in mod cert, a fost mult mai interesant decat in alte povesti asemanatoare. Cumparati Story cu obiectele noastre si purtati-le cu drag”.
  • IRINA SCHROTTER: „Este prima oara cand o revista din Romania se gandeste sa construiasca un proiect impreuna cu designerii. E un moment delicat pe piata, in care trebuie sa fim uniti, si eu nu pot spune decat ca ma bucur foarte mult ca incepem sa formam si sa cream gustul publicului roman”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus