Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Surprizele de la Stufstock 2010

Surprizele de la Stufstock 2010

In 19 august, in cadrul Festivalului Stufstock de la Vama Veche, pasionatii de fotografie au ocazia sa experimenteze aceasta arta intr-un curs teoretic din seria „Vama sub lumini de Oscar” si au ocazia sa-si expuna creatii realizate.

Nici melomanii sau cei care prefera filmele nu sunt lasati deoparte, ei pot lua lectii de bass-jakk sau sa urmareasca realizarile video ale campaniei SPER, din 2009. „(Cu)cuie in frunte”, in regia lui Adi Iclanzan este surpriza acestei seri, pentru impatimitii de teatru.

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

In data de 20 august, Stufstock pregateste un curs fotografic incitant, axat pe nuduri. Spectacolul teatral „Cum am mancat un caine” si „Nunta in Basarabia”, regizor Nap Toader, sunt celelalte propuneri ale festivalului.

In week-end, artistii continua sa studieze fotografia de produs si invata sa editeze imagini, iar cinefilii au ocazia sa afle mai multe despre aceasta industrie in workshop-urile tinute de regizorul Adrian Sitaru si Catalin Saizescu, „Making of. Filmari low-budget”, respectiv „Despre videoclip”.

Cei care prefera horror-urile se pot „delecta” cu „Drag Me To Hell” (regizor Sam Raimi), iar trupele Byron, Urma, Zdob si Zdub, Phenomenon, Implant Pentru Refuz, ZOB, Altar, Kumm, OCS, E.M.I.L., Trooper si Luna Amara vor intretine atmosfera.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus