Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Taisul gloriei

Taisul gloriei

La campionatele de patinaj artistic pe perechi, scorul cel mai mare este obtinut din combinatia perfecta intre forta si experienta, curaj si arta, musculatura si rafinament. Este o lume eleganta. Sau, cel putin asa ar fi trebuit sa fie…

Cand laudarosul Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) intra pe patinoar, el este vedeta, alunecand usor pe gheata si lasand in urma lui tipetele fanelor sale. Singurul competitor care isi poate compara scorurile cu cele ale lui Michaels este copilul-minune Jimmy MacElroy (Jon Heder).

Ultima confruntare dintre Michaels si MacElroy pe patinoar s-a transformat intr-o lupta de nestapanit. Mascota Campionatului Mondial a fost incendiata, ambii artisti si-au pierdut medaliile obtinute si li s-a interzis sa mai participe vreodata la activitati competitionale sportive.

La trei ani si jumatate de la incident, cei doi incearca sa-si faca loc intr-o lume fara concursuri de patinaj. Michaels s-a transformat intr-un betiv si petrecaret, patinand costumat intr-un vrajitor al diavolului in spectacole pe gheata, iar MacElroy a fost exilat in departamentul de patine al unui lant de magazine de articole sportive.

Un fan infocat al lui MacElroy descopera insa ca ei au fost suspendati din concursurile individuale, nu si din cele pentru perechi. Pentru a patina din nou, tot ce trebuie sa faca este sa uite divergentele din trecut si sa-si unească fortele, devenind prima pereche barbat/barbat din istoria patinajului artistic.


WILL FERRELL
(Chazz Michael Michaels) a parcurs un drum lung de la show-ul de televiziune „Saturday Night Live” la film. Recent Ferrell a obtinut cea de-a doua nominalizare la Globurile de Aur (Cel mai Bun Actor in comedie sau musical) pentru rolul din filmul „Stranger Than Fiction”.

Vara trecuta, Ferrell a jucat in comedia „Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby” alaturi de Sacha Baron Cohen, iar in 2004, a jucat in comedia „Anchorman: The Legend of Ron Burgundy”. Ferrell a finalizat ultimul sezon al show-lui „Saturday Night Live” in 2002. In prezent, actorul se afla in faza de productie a comediei „Semi-Pro”.

JON HEDER (Jimmy MacElroy) este cunoscut cel mai mult datorita rolului principal pe care l-a interpretat in Napoleon Dynamite”, film ce a fost lansat la Festivalul de Film Sundance 2004 si care a obtinut o nominalizare pentru Marele Premiu al Juriului. In curand, Jon va putea fi vazut in „Mama’s Boy” si in „Surf’s Up”.

BEN STILLER (producator) este actor, regizor, producator si scenarist, care a putut fi vazut ultima oara pe marele ecran in comedia „Night at the Museum”. Unul dintre cele mai de succes roluri ale sale este cel din filmele „Un socru de cosmar” si „Doi cuscri de cosmar”, unde a jucat alaturi de Robert De Niro, Dustin Hoffman si Barbara Streisand.

Stiller si-a facut debutul regizoral in 1994 cu productia mult apreciata „Reality Bites”, in care a si jucat alaturi de Winona Ryder, Janeane Garofalo si Ethan Hawke. A continuat apoi cu „The Cable Guy”, film ce i-a avut in distributie pe Jim Carrey si Matthew Broderick.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus