Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Tango argentinian si hip-hop pe poduri si in fabrici, la TV5MONDE

Tango argentinian si hip-hop pe poduri si in fabrici, la TV5MONDE

In fiecare luni, de la ora 22:00, la TV5MONDE e programata emisiunea “COUSINADES”/“Ils dansent“ (“Danseaza“), care urmareste parcursul a zece dansatori – concurenti ce intra intr-un curs intensiv de patru luni. In fiecare episod, sub indrumarea coregrafului Nico Archambault si in compania unor dansatori profesionisti , ei lucreaza stiluri diferite de dans, cu o coregrafie diferita, in zone urbane originale: poduri, fabrici, santiere, bistro-uri, gari etc. In program: hip-hop, vals vienez, flamenco, salsa, comedie muzicala… Filmarile au fost realizate in Canada, in 2011,in regia lui Jeff Proteau si a lui Eric Morin.

SALSA Luni, 18 iunie, de la ora 22:00
Tinerii danseaza salsa in strada, cu pasajul Turcot in fundal, sub indrumarea coregrafului Eric Caty. Oboseala incepe sa se simta si apare prima ranire.

COMEDIE MUZICALA Luni, 25 iunie, de la ora 22:00
Astazi, o noua experienta pentru dansatori: comedia muzicala. Indrumati de coregrafa Genevieve Dorion-Coupal, din Quebec, vor pune accent pe interpretare. O provocare pentru majoritatea dintre ei. Si nu merge totul foarte bine…

TANGO Luni, 2 iulie, de la ora 22:00
Insotiti de coregraful Bobby Thompson, dansatorii descopera, in aceasta saptamana, tangoul argentinian. Cei zece elevi-concurenti vor avea acelasi partener. Dupa acest moment, profesorii simt nevoia de a se reuni pentru a trage concluziile.

JIVE Luni, 9 iulie, de la ora 22:00
Sub indrumarea profesorului lor, Danny Arbour, si in compania a zece dansatoare, baietii intra in aventura jive-ului. Danny ii invita la studioul sau pentru a le dezvolta calitatile de parteneri.

DANS CONTEMPORAN Luni, 16 iulie, de la ora 22:00
Josua Beamish antreneaza baietii in dansul contemporan. Ii determina sa se lase condusi, fara a fi nevoie sa inteleaga totul… Asta la biserica Saint-Jean-Baptiste din Montreal, in fata unui public de aproape 500 de persoane, unde dansatorii apar vulnerabili, fara sa isi ascunda emotia.

DANS CONTEMPORAN URBAN Luni, 23 iulie, de la ora 22:00
Nico isi asuma un dublu rol: cel de mentor si cel de coregraf. El si sotia sa, Wynn Holmes, au creat Street Parade si o piesa dupa cantecul « L’Acouphene », de Karkwa. Un moment intens pentru dansatori, care ii face sa se depaseasca mai mult decat pana acum.

HIP HOP Luni, 30 iulie, de la ora 22:00
In ultima saptamana de antrenament, dansatorii abordeaza un nou stil: hip-hop. Pentru performanta urbana finala, coregraf le va fi dansatorul american Devin Jamieson, care i-a insotit pe Michael Jackson, Usher si Christina Aguilera in turneele lor.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus