Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Tango Pasion – din nou in Romania

Tango Pasion – din nou in Romania

Dupa succesul rasunator repurtat in anul 2002 in cadrul „Intalnirilor JTI”, Fundatia Art Production anunta un nou spectacol extraordinar de tango argentinian al renumitei companii Tango Pasion. Evenimentul va avea loc la Sala Mare a Palatului, marti, 16 noiembrie 2010, orele 19:00.

Esti invitata la o seara plina de senzualitate, o lume in care barbatii sunt ultra masculini si femeile sunt ultra feminine. Si totul numai cu ajutorul ritmurilor de tango, irezistibile si insinuante, sustinute de Sexteto Major sub directia unui virtuoz al bandoneonului Luis Stazo.

Un spectacol de exceptie, o demonstratie de virtuozitate, forta si rafinament a celor mai prestigiosi dansatori argentinieni de tango. O montare fastuoasa, o coregrafie uluitoare, o capodopera a genului care a impresionat spectatori de pe trei continente ale lumii.

  • Biletele s-au pus in vanzare, prin reteaua Eventim: la Sala Palatului, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus