Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Tasteaza cu ajutorul luminii pe noua tastatura Solar Keyboard pentru Mac, iPad si iPhone

Tasteaza cu ajutorul luminii pe noua tastatura Solar Keyboard pentru Mac, iPad si iPhone

Logitech a lansat Logitech Wireless Solar Keyboard K760 pentru Mac, iPad sau iPhone, un nou dispozitiv ce se alatura gamei dedicate produselor cu incarcare solara. Tastatura continua traditia inceputa cu Logitech Wireless Solar Keyboard K750 si continuata cu Logitech Solar Keyboard Folio, adaugand conectivitate Bluetooth cu un sistem rapid de comutare. Tastatura permite conectarea simultana a mai multor dispozitive si comutarea rapida intre acestea prin apasarea unui buton.

“Laptop-urile, smartphone-urile si tabletele ne inconjoara, la munca si in timpul liber,” a precizat Denis Pavillard, vice presedinte al diviziei de design in cadrul Logitech. “Deoarece dispozitivele Apple sunt in centrul acestui trend, Logitech imbunatateste modul in care utilizatorii interactioneaza cu acestea. Incarcarea solara, layout-ul familiar si design-ul confortabil marca Mac sunt elementele care vor face ca Logitech Wireless Solar Keyboard K760 sa fie pe placul utilizatorilor Apple din intreaga lume.”

Tastatura Logitech Wireless Solar K760 este stilata, compacta si are integrate celule solare. Prin intermediul Bluetooth-ului, poti conecta tastatura la iPad, Mac sau iPhone la care poti tasta pe rand, comutand intre ele prin apasarea unui buton.

Partenerul perfect pentru dispozitivul Apple preferat, Logitech Wireless Solar Keyboard K760 dispune de un design minimalist, subtire si taste speciale de Mac, ce includ comenzile Command, Brightness, Eject si multe altele. Deisgn-ul concav al tastelor iti ofera un confort, tastare silentioasa si mai multa viteza si precizie fata de experienta pe o tastatura on-screen.

Datorita constructiei prietenoase cu mediul, cutiei integral reciclabile si celulelor solare aflate pe tastatura, aceasta este conceputa sa minimizeze urma de carbon asupra mediului. Asemenea tastaturilor solare de la Logitech, K760 poate fi incarcata de la orice tip de lumina, in interior sau in plin soare. Incarcata total, tastatura functioneaza pentru cel putin trei luni, chiar si in intuneric total (cu un timp de folosire de opt ore pe zi).

Pret si disponibilitate

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 va fi disponibila in Europa din luna iulie 2012 la un pret recomandat de 79,99 Euro.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus