Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Calatorii si vacante > Tchibo si National Geographic iti deschid pofta pentru calatorii

Tchibo si National Geographic iti deschid pofta pentru calatorii


Tchibo Exclusive Origins Guatemala si Tchibo Exclusive Origins Brazil impreuna cu National Geographic au pregatit o noua editie limitata pentru aceasta vara: doua pachete de cafea din Brazilia si Guatemala si cadou ghidul special de calatorii National Geographic Traveler: 50 de locuri de vazut intr-o viata.

Vei savura gustul autentic al sortimentelor de cafea 100% Arabica, Tchibo Exclusive Origins Guatemala si Tchibo Exclusive Origins Brazil, alaturi de povestile celor mai interesante 50 de locuri de pe Pamant, transpuse de National Geographic Traveler. Tchibo Exclusive Origins Guatemala este o cafea aromata, cu note delicate de mirodenii exotice, bine echilibrate, conferite de solul vulcanic caracteristic tarii de origine.

Tchibo Exclusive Origins Brazil este o cafea cu aroma plina, catifelata, rotunjita de notele de nuca datorate climei tropicale si solului lutos pe care creste. Pachetul special de calatorie contine doua pachete de cafea prajita si macinata de 250 g si ghidul National Geographic Traveler si este disponibil in toate tipurile de magazine, moderne si traditionale, pana la finalul lunii august.

De peste 60 ani, Tchibo este un simbol al pasiunii si expertizei pentru cafea prin selectionarea atenta a celor mai bune boabe de cafea Arabica de pe cele mai fertile si insorite terenuri din tarile cultivatoare de cafea. Tchibo ofera consumatorului roman cea mai proaspata si aromata cafea premium.

National Geographic Traveler, revista de calatorii a National Geographic, este cea mai citita publicatie de calatorii din lume, cu o audienta de aproximativ 8 milioane de cititori. National Geographic Traveler are misiunea de a relata despre destinatii cu personalitate, ajutandu-le sa pastreze un spirit al locului autentic, conservat atat in beneficiul turistilor cat si al comunitatilor si exceleaza in oferirea de informatii veridice si detaliate pentru a ajuta cititorii sa-si planifice calatoriile.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus