Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Teacher’s Film Festival 2007 si-a desemnat castigatorii

Teacher’s Film Festival 2007 si-a desemnat castigatorii

Festivalul de Film Teacher’s este una dintre cele mai interesante manifestari artistice neconventionale, adresate angajatilor din marile companii. Practic evenimentul functioneaza ca un adevarat teambuilding in urma caruia toti cei implicati se bucura de un tratament de Oscar.

Fiecare companie trebuie sa trebuie sa recreeze, la alegere, scene din filme celebre care sa nu dureze mai mult de 7 minute. Filmele intra in cursa pentru premiile Teacher’s ce sunt oferite intr-o mare gala, cu nominalizari, emotii, invitati speciali, covor rosu, aplauze la scena deschisa si cupe de sampanie.

Anul acesta au participat 24 de companii, iar filmele au fost jurizate de nume precum Tudor Giurgiu, Mihaela Radulescu sau Bogdan Naumovici. Cu surle si trambite, premiile au fost oferite pe 26 noiembrie la Opera Romana, intr-o ceremonie in stil hollywoodian gazduita de Andi Moisescu si Daniela Nane.

Marele castigator din acest an a fost echipa Xerox care a prezentat filmul „The Check-in” adaptare dupa „The Terminal”. Xerox a mai primit un premiu, pentru cel mai bun actor in rol secundar, domnul Radu Bomchis fiind „responsabil” pentru replica festivalului: „Are cineva chef de sex?” Cea mai buna actrita in rol principal a fost desemnata Mariana Micoi de la Crowne Plaza (vezi foto), pentru sensibila interpretare a tinerei „Maid in Manhattan”.

Premiul presei si la adjudecat echipa de la Metropotam.ro pentru originala abordare a peliculei „You’ve got mail” care a mai primit si o nominalizare pentru cea mai buna imagine si una pentru cel mai bun actor in rol principal, Dragos Novac. Premiul pentru regie a revenit echipei Orange cu o adaptare delicioasa dupa Basic Instinct iar premiul special TIFF, oferit de domnul Tudor Giurgiu a revenit echipei Edipresse si filmului „Scary Movie” – probabil cel mai haios si mai „tipator” la propriu, din intreaga competitie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus