Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Teatrul de improvizatie Improvisneyland

Teatrul de improvizatie Improvisneyland

Teatrul de improvizatie presupune mai multe joculete, montate pe loc, in care si publicul poate fi implicat. Trupa Improvisneyland, formata din sapte actori si trei pianisti, a fost infintata de Axel Moustache, actor la Teatrul National, dupa un format preluat din strainatate. Fiecare show Improvisneyland este format din cinci actori si un pianist. Actorii se ocupa de joculete si de interactiunea cu publicul, iar pianistul marcheaza fiecare moment amuzant si continua firul naratiunii. De asemenea, show-urile sunt pline de cantece improvizate pe loc sau de coveruri.

Cand si unde ii poti vedea?

  • Miercuri, 14 aprilie 2010, ora 21.00, la Music club
  • Joi, 15 aprilie 2010, ora 21.00, la Baracco bar

Odata ce prezentatorul da startul spectacolului, incepe primul joculet. Publicul alege titlul povestii, iar actorii aliniati pe scena incep o poveste care este intrerupta aleatoriu si continuata de un alt membru. Jocul se complica, pana cand pe scena ramane un singur membru. Alte momente amuzante sunt cele in care actorii improvizeaza diverse concursuri, show-uri sau cand unul vorbeste in functie de gestica altuia.

Partea a doua a spectacolului este dedicata interactiunii cu publicul. Inainte de fiecare spectacol, publicul trebuie sa scrie pe o foaie o interogatie, exclamatie sau un enunt care va fi ulterior tras la sorti si folosit drept replica in spectacol. Apoi sunt chemati voluntari din public care sa se implice in spectacol. Astfel, daca vrei sa fii actor de improvizatie, vei avea aceasta sansa pentru cateva minute.

Membrii trupei Improvisneyland sunt actori la teatru, show-uri TV, seriale sau filme. Printre ei se numara Andreea Samson (actrita la Teatrul de Comedie si personaj in „Mondenii”), Madalin Mandin („Cu un pas inainte”, „Aniela”) si absolventi ai unor scoli de muzica. Cei zece membrii ai trupei au spectacole la diverse cafenele, pub-uri si music cluburi din Bucuresti.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus