Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Teleportati in adolescenta

Teleportati in adolescenta


Actorul John Cusack revine pe marile ecrane in comedia exploziva
„Teleportati in adolescenta”. In urma unei colaborari de succes in filmulHigh Fidelity”, John a apelat la Steve Pink pentru a regiza comediaTeleportati in adolescenta”, cei doi fiind uniti de o prietenie indelungata. O comedie care aduce din nou in voga hainele stridente, jambierele si coafura afro, „Teleportati in adolescenta” urmareste pe patru barbati – Adam (John Cusack), Lou (Rob Corddry), Nick (Craig Robinson) si Jacob (Clark Duke) – intr-o aventura mai putin obisnuita.

Dupa o betie crunta, intr-un jacuzzi, cei patru se trezesc cu mari dureri de cap… in iarna anului 1986. Dezmeticindu-se cu greu, barbatii reusesc sa inteleaga ca sansa care li s-a oferit in mod miraculos le poate schimba in sfarsit destinele. Unul dintre ei va gasi o noua dragoste, unul va deprinde cum sa ia atitudine in cuplu, al treilea isi va gasi chemarea si ultimul va realiza ca viata este prea frumoasa ca sa o lase sa treaca pe langa el.

Intrebat de un reporter ce ar schimba daca ar avea posibilitatea sa se intoarca in timp, John Cusack a declarat: „Ar trebui sa fac mai multe incursiuni. Mi-este greu sa aleg, probabil as refuza o parte din filmele in care am jucat. Si eventual as face in asa fel incat sa nu intalnesc deloc anumite persoane.”

Incepand cu 2 aprilie 2010, „Teleportati in adolescenta” va rula in Romania in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Odeon Cineplex (Cluj) si Cinema City (Cotroceni, Cluj, Timisoara si Bacau).

  • Premiera in Romania: 02 aprilie 2010.
  • Site oficial: www.kicksomepast.com.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus