Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Terminator – Salvarea

Terminator – Salvarea

Cele 130 de minute de actiune cu Christian Bale in rolul principal – nu cu Arnold Schwarzenegger, asa cum ne-am obisnuit – sunt electrizante. Bale duce povestea „Terminator” mai departe, interpretandu-l pe John Connor, omul care conduce rasa umana in razboiul contra robotilor. Actiunea se petrece in 2018, acesta fiind cel de-al patrulea film din seria „Terminator”.

John Connor are 33 de ani, este un soldat expert in aparare si este casatorit cu Kate. Fata de partile anterioare, in „Terminator Salvation” apare un personaj nou, Marcus Wright (interpretat de Sam Worthington), un strain care si-a pierdut memoria si despre care nu se stie de unde a venit, din viitor sau din trecut. Skynet a construit o armata de terminatori care au distrus aproape intreaga omenire, iar Connor se afla printre supravietuitori si lupta sa salveze omenirea.

Cele 185 de milioane de dolari investite in productie au meritat, fiind de asteptat ca banii sa se intoarca in buzunarele producatorilor ca un bumerang. Un lucru mai putin stiut este ca, initial, lui Christian Bale i-a fost oferit rolul lui Marcus, dar starul din „The Dark Knight” si „Batman Begins” a insistat sa il joace pe Connor.

  • Premiera in Romania: 5 iunie 2009.
  • Site oficial: .

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus