Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > The Box

The Box

Este anul 1976. Norma Lewis (Cameron Diaz) este profesoara la un liceu particular, iar sotul ei, Arthur (James Marsden) este inginer la NASA. Sunt, in toate privintele, un cuplu al clasei mijlocii, ce traieste o viata obisnuita intr-o suburbie, impreuna cu fiul lor… pana cand, un tip misterios, cu o fata oribil desfigurata apare la usa lor (Frank Langella) si le face o propunere: cutia.

Avand numai 24 de ore pentru a face alegerea, Norma si Arthur se confrunta cu o dilema morala. Curand, cei doi descopera ca ramificatiile deciziei lor sunt imposibil de controlat si ca se extind asupra propriei lor vieti si destin.

„The Box” are la baza o povestire clasica „Button, Button” de Richard Matheson. A fost adaptata pentru ecran si regizata de Richard Kelly, al carui film SF „Donnie Darko” a fost nominalizat cu Grand Jury Prize la Sundance Film Festival. Filmul a fost prezentat la cateva festivaluri in jurul lumii si a fost distins cu o nominalizare la Independent Spirit Award pentru cel mai bun film si cel mai bun scenariu.

„The Box” este o productie cu Cameron Diaz („The Holiday„), James Marsden („X-Men: The Last Standard”), actorul nominalizat la Oscar Frank Langella („Frost/Nixon”), James Rebborn („The International”) si Holmes Osborne (filmul de televiziune „Invasion”).

Pelicula este produsa de Sean McKittrick, Richard Kelly si Dan Lin, cu Sue Baden-Powell, Ted Field, Paris Kasidokostas Latsis, Terry Dougas si Edward H. Hamm Jr. Producatori executivi. In spatele platoului se afla o echipa creativa din care fac parte regizorul de imagine Steven Poster („Stuart Little 2”) scenograful Alexander Hammond („Fightplan”), editorul Sam Bauer („Donnie Darko”) si costume designerul April Ferry („Terminator 3: Rise of the Machines”). Muzica originala este compusa de Win Butler, Regine Chassagne si Owem Pallett.

Comments

comments

Lasă un răspuns