Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > “The Hunger Games: Catching Fire”, trailer nou incendiar

“The Hunger Games: Catching Fire”, trailer nou incendiar

“The Hunger Games: Catching Fire”, promite sa fie un film incendiar, daca este sa ne luam dupa trailer-ul filmului. Acesta a fost dezvaluit fanilor trilogiei la conventia anuala Comi-Con din California, acolo unde si-au facut aparitia numeroase vedete, printre care si Jennifer Lawrence, alaturi de Liam Hemsworth si Josh Hutcherson.

Cele 3 staruri s-au aflat acolo pentru a promova noul film, care va fi lansat in cinematografe din 22 noiembrie.

Jennifer a aratat uimitor intr-o tinuta minimalista alb si negru, cu parul impletit si un zâmbet cuceritor. Pe langa tinuta toata lumea a remarcat abdomenul bine tonifiat al vedetei. Jennifer Lawrence a confirmat ca merita sa fie renumita pentru naturaletea cu care se afiseaza in orice tinuta, la orice eveniment.

Revenim la “The Hunger Games: Catching Fire”. Esti curioasa ce le rezerva viitorul lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) Peeta Mellark (Josh Hutcherson) si lui Gale Hawthorne (Liam Hemsworth) in partea a doua a trilorgiei The Hunger Games? Cateva detalii si promisiunea unor efecte speciale spectaculare, dar si intriga cât cuprinde, in noul trailer, ”Catching Fire”.

Bonus, in trailer esti martor la primul sarut dintre Katniss si Gale, moment anticipat si asteptat de multa lume. Si este de presupus ca acesta nu este singurul sarut din film!

In afara de Catching Fire, trilogia The Hunger Games va mai lansa inca doua filme: Mockingjay – Part 1 in 2014 iar Mockingjay – Part 2 in in 2015.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus