Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > The International: Puterea banului

The International: Puterea banului

Dupa doi ani de absenta, Clive Owen se intoarce pe marile ecrane cu un rol in stilul lui deja consacrat, de justitiar impotriva „railor” din lume. Mai exact, este vorba despre interpretarea unui agent Interpol, Louis Sallinger, in filmul „The International: Puterea banului”.

Sallinger descopera ca intr-una dintre cele mai puternice banci din lume se desfasoara activitati ilegale si demareaza o ancheta pentru a scoate la iveala toate aceste nereguli. El va fi ajutat in investigatia lui de procuroarea Eleanor Whitman, interpretata de Naomi Watts.

Site oficial: www.everybodypays.com

Cei doi afla ca activitatile ilegale intreprinse de banca includ spalare de bani, comert de arme si destabilizarea guvernelor. Angajati intr-o urmarire cu o miza foarte mare, Louis si Eleanor vor afla in curand ca determinarea lor de a-si duce investigatia la bun sfarsit le-ar putea pune viata in pericol, deoarece banca nu exclude crima pentru a-si putea continua activitatile ilegale care ii aduc milioane de dolari.

  • Premiera in Romania: 27.03.2009.
  • „Duplicity” este al doilea film lansat in 2009 in care joaca Clive Owen, de data asta alaturi de Julia Roberts. Premiera in Romania va fi in 8 mai 2009.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus