Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > The Killers in concert la Bucuresti

The Killers in concert la Bucuresti

Bestfest 2009 are deja un nume de afis: The Killers. E greu de crezut ca o trupa cu mai mare greutate isi va face aparitia anul acesta la festivalul de la Romexpo. The Killers sunt cei care in 2004 au avut vanzari record de aproape 5 milioane de exemplare, cu albumul de debut „Hot fuss”. Baietii din Las Vegas au adus in muzica un sound nou, o combinatie captivanta de post-punk, synthpop si indie rock. Hituri precum „All these things that I’ve done”, „Mr. Brightside”, „Somebody told me” si „Smell like you mean it” au mentinut „Hot fuss” in topul Billboard mai bine de 50 de saptamani.

A urmat „Sam’s town” (2006), un album care s-a vandut in aproape 4 milioane de exemplare si care include hitul „Read my mind”, despre care solistul Brandon Flowers declara atunci ca este cel mai bun cantec al trupei. Ultimul album The Killers, „Day and age”, a fost lansat in noiembrie 2008 si a urcat pe prima pozitie in topul vanzarilor din Marea Britanie.

In Romania, Brandon & co. vor concerta in data de 1 iulie, la Ziua Zero a festivalului Bestfest. Este o zi speciala, care face loc pentru show-ul The Killers in programul festivalului. Biletele au fost deja puse in vanzare pe site-ul www.myticket.ro si costa 110 lei – pana la data de 1 aprilie, 130 lei in perioada 2 aprilie-30 iunie, si 150 lei pe durata festivalului si la intrare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus