Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > The Killers lanseaza albumul "Day & Age"

The Killers lanseaza albumul "Day & Age"

Au trecut 4 ani de cand The Killers si-au facut debutul in domeniul muzical. Dupa ce au primit numai laude pentru primele doua albume si au adunat cateva nominalizari la Grammy si cateva premii Brit si MTV, Brandon Flowers si colegii lui vor lansa „Day & Age”, pe 25 noiembrie. Primul single extras de pe noul album este piesa „Human”, lansata pe 22 septembrie.

Site oficial: www.thekillersmusic.com

Noul album a fost realizat in timp ce The Killers derulau cel mai mare turneu din cariera lor, care a inclus si un concert spectaculos in cadrul festivalului din Leeds. „Day & Age” iese pe piata la un an dupa lansarea „Sawdust”, compilatia cu 17 piese B-side, raritati si fragmente de cantece nelansate anterior.

Albumul de debut al trupei The Killers, „Hot Fuss”, a inregistrat vanzari de peste cinci milioane de exemplare si a intrat in istorie ca albumul rock care a stat cele mai multe saptamani in topul Billboard. De pe acest material, patru piese au ajuns hit-uri: „Somebody Told Me”, „Mr. Brightside”, „Smile Like You Mean It” si „All These Things That I’ve Done”.

Cel de-al doilea album, „Sam’s Town”, a debutat pe locul doi si a lansat doua hit-uri care au ajuns no.1: „When You Were Young”, nominalizat la Premiile Grammy, si „Read My Mind”.

  • Sursa: www.umusic.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus