Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > The Losers

The Losers

video_youtube

„The Losers” este un film de actiune exploziva despre tradare si razbunare, care urmareste povestea membrilor unei unitati din Fortele Speciale, trimisi in jungla boliviana intr-o misiune de cercetare si nimicire.

Dar grupa formata din Clay, Jensen, Roque, Pooch si Cougar va afla in curand ca membrii ei au devenit victimele unei actiuni de tradare, initiata de un inamic extrem de periculos din interior, cunoscut sub numele de Max.

In filmul „The Losers” joaca: Jeffrey Dean Morgan („Watchmen”) in rolul lui Clay, Zoe Saldana („Avatar”, „Star Trek”) in rolul Aisha, Chris Evans (seria „Fantastic Four”) in rolul lui Jensen, Idris Elba („Obsessed”) in rolul lui Roque, Columbus Short („Stomp the Yard”) in rolul lui Pooch, Oscar Jaenada („Che: Part Two”) in rolul lui Cougar si Jason Patric („In the Valley of Elah”) in rolul lui Max.

Sylvain White a regizat „The Losers”dupa un scenariu de Peter Berg si James Vanderbilt, bazat pe benzile desenate scrise de Andy Diggle, illustrate de Jock si publicate de DC Comics/ Vertigo.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus