Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > The Roommate : Colega de camera

The Roommate : Colega de camera

video_youtube

Intr-un dormitor de camin studentesc, linia fragila de demarcatie intre prietenie si obsesie face din filmul Colega de camera, cu Leighton Meester, Minka Kelly si Cam Gigandet, un thriller psihologic care-ti da pur si simplu fiori. Regizorul Christian E. Christiansen, nominalizat la premiul Academiei, realizeaza o poveste bine dozata despre nebunie si personalitate multipla, plina de intorsaturi neprevazute si surprize care-ti taie respiratia, despre o studenta naiva, din primul an de facultate, care incepe sa-si dea seama ca partenera ei de camera nu este de loc ceea ce pare a fi.

Sara (Minka Kelly), o proaspata studenta la design, porneste din Iowa sa natala spre Los Angeles stapanita de dorinta de a incepe studiile si de a cunoaste marele oras pe care nu-l vazuse niciodata. Draguta, plina de viata si curioasa din fire, Sara le cucereste pe noile sale colege de camin, in special pe colega sa de camera, Rebecca (Leighton Meester). Provenind dintr-o familie bogata din Pasadena, Rebecca o ia imediat pe Sara sub protectia ei, aratandu-i locurile importante din oras si impartind cu ea bogata sa garderoba de unicate vestimentare.

Dar atunci cand Sara incepe sa-si faca mai multi prieteni in campus, petrecandu-si timpul liber inclusiv cu Tracy (Aly Michalka) o mare iubitoare de petreceri, Rebecca se izoleaza, fiind geloasa pe colega ei de camera, care dovedea ca e mult mai sociabila si mai „cu lipici” decat ea.

  • Premiera: The Roommate: Colega de camera poate fi vizionat din 22 aprilie in cinematografele: Bucuresti: Hollywood Multiplex, Movieplex Plaza, CinemaCity Cotroceni, Sun Plaza. CinemaCity in : Arad, Braila. Cluj: Odeon Cineplex, CinemaCity.
  • Site oficial:

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus