Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Timbaland presents: Shock Value

Timbaland presents: Shock Value

„Shock Value” este cel de-al cincilea album al lui Timbaland, o compilatie intre nume in voga ale muzicii actuale – Nelly Furtado, Justin Timbarlake, Fall Out Boy, She Wants Revenge – si cantareti din „vechea garda”, precum Elton John, Dr. Dre si Missy Elliot. Albumul include superhitul „Give It To Me”, un featuring cu Nelly Furtado si Justin Timbarlake.

Despre TIMBALAND
Timbaland a patruns pe scena muzicii rap in anii ’90 si a ajuns cel mai de succes producator muzical al momentului. La inceput, a produs melodii pentru Missy („The Rain”), Aaliyah („If Your Girl Only Knew”) si Ginuwine („Pony”). Treptat, a inceput sa colaboreze cu nume mari din industria muzicala: Jay-Z, Nas, Snoop Dog si Ludacris.

Stimulat de succesul ca producator, Timbaland si-a infiintat propria casa de discuri, Beat Club, sub numele careia a lansat artisti precum Bubba Sparxxx si Ms. Jade. Intre 1997 si 2003, Timbaland a lansat trei albume, dintre care cel mai reusit este „Tim’s Bio – Life from da bassment”.

Unul dintre ultimele lui succese este featuring-ul cu OneRepublic pentru piesa „Apologize”. De asemenea, in 2008 Timbaland a colaborat cu Madonna pentru noul ei album, „Hard Candy” , care se va lansa in luna aprilie.

  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus