Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Tineri si bogati

Tineri si bogati

Ultimul top realizat de revista Forbes, care deja are o traditie in realizarea de clasamente despre bogatasii lumii, se refera la cei mai bogati adolescenti din lumea show-biz-ului.

In fruntea listei se afla “gemenele de aur”, Mary-Kate si Ashley Olsen. Gemenele Olsen au pasit in lumea spectacolului de la o varsta foarte frageda – nu aveau niciun an cand au aparut in sitecomul “Full House” (“Casa plina”), difuzat de canalul ABC.

Fetele detin o casa de productie si comercializare numita Dualstar Entertainement Group, care le-a permis sa intre acum cativa ani si in Cartea Recordurilor ca fiind cele mai tinere producătoare din lume.

Ele mai au si o marca de haine si accesorii, comercializata de lantul Wall-Mart, iar firma Mattel a creat numeroase papusi cu chipul lor. Cele doua actrite au castigat anul trecut in total peste 40 milioane de dolari, iar venitul lor este estimat la un miliard de dolari.

Pe locul doi in topul adolescentilor cei mai bogati se află englezul Daniel Radcliffe, in varsta de 17 ani, care a castigat anul trecut 13 milioane de dolari pentru interpretarea sa din seria filmelor cu Harry Potter.

Pe locul urmator se claseaza actrita Lindsay Lohan, actrita din filmul lansat recent “Ultimul radio show”, de 20 de ani, cu doar 6 milioane de dolari castigati in 2006, pentru ca ea a aparut mai mult pe la petrecerile de la Hollywood decat in filme.

Pe pozitia a patra figureaza Hannah Dakota Fanning, de numai 13 ani, care si-a inceput cariera la varsta de sase ani, cu participari la seriale de televiziune, cum ar fi “ER” sau “CSI”.

Ea a aparut deja in 18 filme pe marele ecran. Laureata a unui premiu BAFTA, copila-actrita este protagonista filmului controversat “Hounddog”, care a fost aclamat la Sundance Film Festival.

Locul cinci revine actritei Amanda Bynes, care la varsta de 20 de ani are un venit de 2,5 milioane de dolari. Cel putin atat indica estimarile de anul trecut asupra “pusculitei” ei . Si 2007 e abia la inceput…

Pe locul sase se situeaza actrita Hayden Panettiere in varsta de 17 ani, care a castigat in 2006 doua milioane de dolari.

Locul al saptelea ii revine actritei-cantarete Vanessa Anne Hudgens de 18 ani, care a avut un venit de doua milioane de dolari, in anul ce a trecut.

Locul opt a fost obtinut de newyorkeza Abigail Breslin, cea mai tanara din clasamentul realizat de revista americana. Numele este deja cunoscut tuturor cinefililor, dupa ce anul acesta a dat lovitura cu rolul dragalasei Olive din filmul “Fiecare se crede normal”.

La numai 10 ani, a castigat intr-un an peste 1,5 milioane de dolari si a obtinut si o nominalizare la Oscar pentru rolul din filmul mai sus-amintit. Nascuta intr-o familie de actori, ea a aparut in spoturi publicitare TV de la varsta de trei ani.

Comments

comments

Leave a Reply