Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > TiPtiL in Tete a Tete: Groovin’ n’ movin’, Baby

TiPtiL in Tete a Tete: Groovin’ n’ movin’, Baby

Nu este tocmai o plimbare pe aleile parcului, ci un periplu muzical prin repertoriul TiPtiL.

Bujor Stoicovici, Andra Covaleov, Emilia Holtea, Ciprian Moisescu si Cretu isi invita fanii la primul concert in Bucuresti, dupa o pauza de mai bine de doua luni, timp in care TiPtiL a concertat prin alte orase. Ei promit sa nu mai stea atat de mult departe de publicul bucurestean, de care le-a fost tare dor.

TiPtiL este o trupa urbana, care iubeste tumultul orasului, ritmul alert al vietii si, in special ”nebunia” bucuresteana.

De fapt, chiar proiectul muzical a pornit dintr-o nebunie: membrii trupei si-au propus sa fie ”un exercitiu pentru simturi”, sa cante un gen muzical inventat de ei – jazzaggaefunkdancefun – si, mai mult decat atat, sa faca pe toata lumea sa danseze la concertele lor.

Si TiPtiL reuseste. Isi farmeca interlocutorii folosind reteta secreta: groove! Adica un simt aparte al ritmului, care nu te lasa sa stai pe loc.

O teorie a trupei este ca Bucurestiul, cu o istorie atat de mondena si plina de petreceri, nu doarme si nu sta pe loc din acelasi motiv.

Sambata, de la ora 22, bucurestenii „cei cu groove” sunt invitati sa se intalneasca in Tete a Tete cu cei asemenea lor, la un concert TiPtiL.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns