Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Tivoli Audio la Corelli Atmosphere Boutique

Tivoli Audio la Corelli Atmosphere Boutique

Tivoli Audio este o companie americana de electronice (aparate radio si echipamente audio), fondata de Tom DeVesto in anul 2000. Design-ul echipamentelor, creat de Henry Kloss, este simplu, fara intrerupatoare, butoane sau lumini redundante.

Model One Table Radio, cel mai aclamat model din gama sa,este un radio de inalta performanta, beneficiind de o receptie extraordinara, sunet high quality si un design special, creat de membrul Audio Hall of Fame, Henry Kloss. Dispozitivul a fost creat sub forma unor cabinete din lemn de calitate superioara si este disponibil in 5 culori de vara ( rosu, galben, albastru, verde si alb ). In ciuda dimensiunii compacte de 21 cm W x 11 cm H x 13 cm D, Model One receptioneaza mai multe posturi FM decat alte echipamente audio, disponibile la un pret mai ridicat. Dispozitivul este dotat cu trei functii: una pentru deschidere/inchidere, una pentru alegerea undelor AM sau FM si una pentru selectarea unei statii analog. Alimentarea este integrata in dispozitiv, iar o intrare de tip jack de 12 volti, pozitionata in partea din spate, faciliteaza conectarea acestuia la o sursa audio externa. Alegerea designului de tip 5:1 al butonului de reglare a frecventei contribuie la o cautare mai precisa a frecventei dorite.

Designul retro al Model One este creat sub forma unor cabinete din lemn de calitate superioara disponibile in patru culori, ideale pentru vara, fiind accesoriul perfect pentru birou, bucatarie, living sau dormitor.
iPal este un aparat radio AM/FM reincarcabil, rezistent la apa, ce poate functiona si ca un amplificator de sunet pentru alte dispozitive audio portabile, precum iPod sau MP3 Player, prin intermediul unei conexiuni cu fir( printr-o intrare auxiliara pozitionata in partea din spate a aparatului )sau fara fir. Modelul iPal foloseste componente electronice de ultima generatie, oferind utilizatorilor de iPod posibilitatea de a asculta fisierele audio favorite fara a folosi castile, la o calitate audio exceptionala.

Designul iPal a fost creat de fondatorul Tivoli Audio, Tom DeVesto, in colaborare cu Henry Kloss, oferind utilizatorilor o experienta remarcabila, prin intermediul unui dispozitiv portabil, cu dimensiuni reduse – 15.88cm H x 9.37cm W x 9.86cm D.
iPal de la Tivoli Audio este disponibil intr-o gama de culori vesele, de vara, precum galben, rosu, verde sau alb si albastru. Preferat atat ca accesoriu pentru camin, cat si pentru calatorii, datorita dimensiunilor sale reduse si caracteristicilor tehnice, iPal ofera o experienta audio de neuitat,disponibila intr-un design cosmopolit.

  • Aparatele radio Tivoli Audio pot fi achizitionate de la Corelli Atmosphere Boutique, situat in Strada Piata Amzei nr.10-22 parter, Sector 1 (fosta locatie CEC), la pretul aproximativ de 800 RON.
     

Comments

comments

Lasă un răspuns