Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Tokio Hotel – Scream

Tokio Hotel – Scream

„Scream” este varianta in limba engleza a primului album semnat Tokio Hotel – „Schrei”. Doi dintre cei patru componenti ai trupei – Bill Kaulitz (vocal), Tom Kaulitz (chitara), Georg Listing (bass) si Gustav Schafer (tobe) – aveau doar 13 ani cand au inregistrat primul cantec si au revolutionat muzica germana.

Tokio Hotel a devenit rapid formatia germana cu cel mai mare succes din ultimii 20 de ani. Look-ul nonconformist, intensa mediatizare din partea revistelor pentru adolescenti, a televiziunilor si a posturilor de radio din toata Europa, i-au transformat pe tinerii din Germania de Est in idolii multor adolescenti.

Site oficial:

tokiohotel.pop24.de

Atentia presei este concentrata in special pe solistul Bill si pe Tom, fratele lui, geaman identic, care canta la chitara. Bill este de departe „sufletul” trupei, look-ul lui androgin, machiajul, tatuajele si piercing-urile impunand un adevarat stil de coafura si imbracaminte printre fanii Tokio Hotel.

Formatia a vandut pana acum 3 milioane de albume si DVD-uri numai in Germania si a lansat hituri care au monopolizat varfurile clasamentelor germane si europene, atat de pe albumul de debut, cat si de pe cel de-al doilea, „Zimmer 483”. Albumul „Scream” include piesele „Scream”, „Monsoon”, „Ready, set, go” si „Don’t jump”.

  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus