Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Top 5 filme cu Brad Pitt

Top 5 filme cu Brad Pitt

Astăzi avem o misiune aproape imposibilă (ai prins aluzia la superbul Tom Cruise?), sa descoperim care sunt cele mai bune filme ale lui Brad Pitt. Trebuie să ne limităm la 5, pentru că altfel subiectul ar fi interminabil. De ce interminabil? Pentru că Brad Pitt are toate trăsăturile actorului perfect: este superb, talentat şi pare să nu îmbătrânească niciodată.  Toate filmele în care Brad Pitt a jucat au fost un succes la box office, aducând milioane de dolari producătorilor. Practic, actorul a ajuns un etalon după care poţi judeca calitatea unui film fără să îl fi văzut: ştii că orice peliculă cu acesta va fi una de succes. Încercăm un top 5 al filmelor cu Brad Pitt? 

P.S. Noi le-am văzut pe toate 5 şi sunt capodopere!
 

1. Se7en – Dacă iubeşti suspansul, filmele inteligente şi pe Brad Pitt, nu poţi rata Se7en. Este un film care aduce împreună doi detectivi, un începător (Brad Pitt) şi un veteran (Morgan Freeman) cu scopul de a găsi un criminal în serie cu un modus operandi cel puţin suspect. Criminalul pare să pedepsească în mod aleatoriu nişte personaje care se fac vinovate, pe rând, de cele 7 păcate capitale pe care Dante Aligheri le-a descris în capopodera ”Inferno”: dorinţa, lăcomia, desfătarea, lenea, mânia, indivia şi mândria. Filmul devine cu atât mai captivant cu cât criminalul se predă după numai ce jumătate din crime au fost comise şi continuă ”opera sa de artă” chiar şi după gratii.

2. Meet Joe Black – Nu ne putem decide ce anume este genial la acest film: faptul că Brad Pitt joacă alături de inegalabilul Sir Anthony Hopkins sau că se află în rolul Morţii, venite pe pământ pentru a învăţa mai multe despre oameni şi se îndrăgosteşte chiar de fiica bărbatului a cărei viaţă a venit să răpească? Meet Joe Black este un film care smulge lacrimi, garantat!

3. Troy – Atunci când opera lui Homer prinde viaţă, ţi-ai putea imagina pe altcineva decât pe Orlando Bloom şi Brad Pitt să joace rolul unor războinici cu trupuri realmente sculptate de zei? Două popoare ajung să se înfrunte atunci când Paris, prinţul Troiei, o convinge pe Elena, regina Spartei, să îşi părăsească soţul, Menelaus şi să plece cu Paris înapoi spre Troia. Aflat în această situaţie disperată, Menelaul îl roagă pe fratele lui, Agamemnon să plece spre Troia pentru o aduce pe Elena înapoi, iar Agamemnon vede această oportunitate ca una pentru a dobândi putere. Cu ajutorul lui Ahile, grecii sunt capabili să lupte împotriva troienilor care erau de neînvins.

4. The curious case of Benjamin Button
– În circumstanţe bizare, Brad Pitt joacă rolul lui Benjamin Button, un bărbat care întinereşte în loc să îmbătrânească. Filmul prezintă o serie de evenimente din viaţa lui Benjamin care au loc în ordine cronologică inversă faţă de cele din viaţa unui om obişnuit.

5.  Mr. and Mrs. Smith – Iubim acest film pentru că Brad joacă alături de superba sa parteneră de viaţă, Anegelina Jolie. Îl mai iubim pentru că este un film de acţiune presărat cu elemente comice. Cei doi sunt căsătoriţi în film şi după ani de căsnicie monotonă ajung să descopere că ambii sunt agenţi sub acoperire atunci când au de lucrat la acelaşi caz. Şi când intervine conflictul de interese, mai poate fi salvată această căsnicie?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus