Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Top 7 actori de stand-up comedy

Top 7 actori de stand-up comedy

Unul dintre cei mai premiati actori de stand-up comedy, George Carlin a reusit sa-si faca un renume datorita umorului sau spumos si plin de energie. I-a placut intotdeauna sa critice clasa politica, societatea, religia si limba engleza. In 1971, acesta este arestat deoarece apare la tv cu un show intitulat: “Sapte cuvinte care nu trebuie rostite la tv”.

Citeste si: Obiceiuri rele care iti fac bine!

In timpul show-ului, George Carlin rosteste cuvinte obscene, lucru care atrage asupra lui multa valva. A fost eliberat ulterior, insa multa lume l-a blamat in continuarea pentru limbajul sau. Stilul sau inconfundabil, acid si foarte energic te va pune pe ganduri si va reusi, fara probleme, sa-ti deschida ochii si mintea cu privire la lumea inconjuratoare si nu numai.


Dave Chappelle a debutat in 1993 cu filmul Robin Hood: Men in Tights si a continuat sa apara ulterior in diverse alte productii cinematografice ca: Half Baked.

Abia in 2003, Dave a devenit cunoscut datorita umorului sau si a emisiunii, Chappelle`s Show, care s-a incheiat in 2005 din motive necunoscute. Si-a facut destul de rapid un renume in industria stand-up, iar temele sale favorite au vizat cultura americana, rasismul, politica si cultura pop.

Citeste si: 5 seriale amuzante de vazut in cuplu!

Jim Breuer a devenit cunoscut datorita emisiunuii Saturday Nigh Live, fiind parte din echipa.

De asemenea, Jim a fost moderatorul mai multor show-uri pe MTV si VH1. In 2002 a aparut in cadrul emisiunii Comedy Central cu show-ul Hardcore, show care l-a facut foarte cunoscut in intreaga lume. Glumele lui sunt cu privire pe alcool, fumat, muzica, etc. si sunt perfecte pentru o seara de sambata alaturi de prieteni.

Citeste si: Top 20 melodii care ne binedispun!

Pe Dane Cook ti-l amintesti probabil din filmul My Best Friend`s Girl insa ar trebui sa stii ca acesta este si un foarte apreciat actor de stand–up comedy.

Pana in present a scos 5 albume de stand-up comedy: Harmful If Swallowed, Retaliation, Vicious Circle, Rough Around The Edges: Live From Madison Square Garden si Isolated Incident. Stilul lui este foarte lejer si prefera oricand sa joace rolul povestitorului folosind intotdeauna fraze lungi si stufoase.

Izzard a inceput sa faca stand-up comedy alaturi de Rob Ballard la University of Sheffield. La putin timp dupa asta, cei doi au iesit in strada pentru a performa, lucru care a avut foarte mult succes la public. Desi cei doi s-au despartit, Izzard nu a renuntat la stand-up comedy si a continuat sa scoata lumea in strada pentru show-urile lui. 

Stilul sau este usor greoi si destul de alambicat. Tocmai de aceea Eddie Izzard nu este intotdeauna pe placul celor care prefera umorul clasic si usor de inteles.

Probabil pe Lous C.K. l-ai vazut in serialul: Louie, unde joaca, regizeaza si scrie scenarii chiar el. Desi acum este un actor de stand-up comedy de succes, acesta nu a parcurs un drum usor pana aici.

Primele sale aparitii au fost dezastruoase si l-au tinut departe de scena pentru mult timp. Acum are mult mai multa incredere in el, lucru care se vede si pe scena. Are un umor de familie, destul de nerusinat uneori si foarte captivant cand vine vorba de fetitele lui si de sotia sa.

Eddie Muprhy este in top 10 cei mai comici actori din toate timpurile, si pe buna dreptate. L-ai vazut in filme precum: The Nutty Professor, Doctor Dolittle, I Spy, Meet Dave, etc.

Si-a inceput cariera de actor de stand-up comedy in Bay Area Comedy Club, la fel ca Robin Williams si Whoopi Goldberg. Richard Pryor a fost idolul sau si acest lucru se poate observa foarte usor deoarece au un stil asemanator. Ii place sa injure, sa imite oameni si sa faca misto de persoanele grase, de homosexuali sau de prosti.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus