Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Calatorii si vacante > Top destinatii romantice la munte

Top destinatii romantice la munte

O viaţă reuşită de cuplu presupune descoperirea modului perfect de a petrece timp de calitate împreună.

Aceste este principalul motiv pentru care ideea unei escapade romantice la munte este perfectă pentru cei dornici să işi dedice mai mult timp unul altuia, într-o locaţie care să le reamintească de primele clipe ale poveştii lor unice de dragoste. Dacă ceea ce cauţi este o locaţie unică în care să reaprinzi flacăra iubirii alături de bărbatul din viaţa ta, recomandările noastre de astăzi includ destinaţiile romantice de top la munte.

 

Statele Unite, Aspen, Colorado
Considerat un loc feeric al celor bogaţi, Aspen poate deveni locaţia perfectă pentru orice cuplu îndrăgostit de astfel de locaţii romantice la munte. Vei găsi aici tot ce îţi poţi dori de la o locaţie în care dragostea reprezintă elementul cheie care guvernează tot ceea ce înseamnă un sejur de vis. Această destinaţie romantică la munte îţi va oferi mai mult decat o simplă aglomeraţie de celebrităţi pe care le poţi întalni la orice pas şi te va transforma pe tine într-o celebritate, o reprezentantă de seamă a dragostei mărturisite si retrăite în această locaţie absolut feerică. Aspen, Colorado poate deveni paradisul vostru, locaţia din care veţi pleca cu amintiri de neuitat datorită priveliştilor de basm pe care le veţi putea regăsi aici.

 

Kandersteg, Elveţia
O altă destinaţie de vacanţă romantică la munte este municipiul Kandersteg din Elveţia, situat de-a lungul râului Kander. Este o regiune renumită pentru traseele sale montane desoebite şi piste de ski care îţi vor da ocazia de a petrece o vacanţă de neuitat alături de persoana iubită. Varietatea activităţilor este una nelimitată, astfel încât vei reuşi să pleci din cadrul unei astfel de locaţii cu bateriile încărcate şi mai îndrăgostită de partenerul tău şi de viaţă ca niciodată.

Pertisau, Austria
Un alt loc de vis din cadrul destinaţiilor romantice la munte este Pertisau, care alături de Maurach, reprezintă ceea ce poate fi numit centrul turistic al regiunii de munte feerice Achensee. Austria este cunoscută la nivel global pentru munţii care, pe timp de iarnă, oferă posibilitatea unor activităţi sportive antrenante, dar şi o relaxare deplină pentru femeia care visează la o vacanţă romantică în doi. O dată ajunşi acolo, veţi rămane uimiţi de posibilitatea de a decoperi perfecţiunea minunatelor văi împădurite din zonă şi păşunile alpine care pur şi simplu îţi vor reîncărca bateriile pe loc.
Dacă tu şi partenerul tău sunteţi pasionaţi de parcurgerea unor trase turistice  cu peisaje de vis, atunci Pertisau este cu siguranţă o variantă. Rutele lor perfect amenajate şi zonele de natură intacte pe care le veţi putea descoperi vă vor oferi ocazia petrecerii unor zile de neuitat în inegalabilul cadru montan din Austria.

Alege să petreci un weekend romantic la munte în compania partenerului tău de viaţă în oricare dintre aceste locaţii şi nu vei regreta alegerea făcută.

Indiferent de locul unde iti petreci vacanta tine mine si respecta cele mai importante reguli de igiena in vacanta.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus