Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Totul despre sex 2

Totul despre sex 2

video_youtube

Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis), Miranda (Cynthia Nixon) si Samantha (Kim Cattrall) revin dupa doi ani pe marele ecran pentru noi experiente care le vor intari relatia de prietenie. In „Totul despre sex 2„, fiecare dintre ele se confrunta cu situatii dificile: Carrie e nemultumita de situatia ei de femeie maritata – desi Mr. Big e barbatul vietii ei, Miranda are un sef nou care ii da batai de cap, Charlotte trebuie sa-si rezolve problemele cu fiica ei, iar Samantha obtine prin intermediul jobului ei o excursie in Abu Dhabi – unde bineinteles ca se va duce impreuna cu bunele ei prietene. Extravaganta destinatie le va da ocazia sa scape pentru o perioada de responsabilitati, de griji si sa se bucure una de cealalta.

Chiar daca destinatia despre care se vorbeste in film este Abu Dhabi, filmarile au avut loc in Maroc, din cauza ca producatorii nu au obtinut permisiunea de a filma in Emiratele Arabe Unite, pe considerentul ca subiectul filmului nu este in acord cu traditiile statului arab.

Sarah Jessica Parker s-a bucurat insa de Maroc si de timpul petrecut cu echipa de filmare, luand totul ca pe o experienta care nu are loc dacat o data in viata. Pentru ea, marea provocare a celui de-al doilea film „Totul despre sex” a fost scena cu karaoke. Actrita recunoaste ca nu se pricepe la cantat si ca nu obisnuieste sa mearga la karaoke. Daca esti curioasa sa vezi cat de bine a reusit sa cante si daca Mr. Big ramane iubirea vietii ei, filmul „Totul despre sex 2” te asteapta in cinematografe, incepand cu data de 4 iulie 2010.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus