Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Totul despre sex 2 nu e pe placul criticilor de film

Totul despre sex 2 nu e pe placul criticilor de film

video_youtube

Desi biletele pentru premiera „Totul despre sex 2” s-au vandut cu cateva saptamani inainte, iar unii americani au platit chiar si 70 de dolari ca sa-l vada primii, criticii de film ii sfatuiesc pe spectatori sa nu se astepte la prea mult. Roger Ebert de la Chicago Sun-Times ii acorda filmului o stea din patru si descrie personajele ca fiind niste „aiurite slabanoage care traiesc intr-o lume unde rareori e nevoie sa foloseasca trei fraze la rand”. Ebert considera ca singura menire a celor patru prietene din film e sa consume. Nici despre mult trambitata si extrem de costisitoarea garderoba nu are o parere prea buna, considerand-o vulgara si kitschoasa.

  • Premiera in Romania: 4 iunie 2010.

Roger Ebert nu este singurul critic care a observat ca tinutele vestimentare din „Totul despre sex 2” nu sunt de laudat. Michael Phillips de la Chicago Tribune e de parere ca cele patru personaje sunt costumate „nebuneste” si ca „seamana cu niste travestiti”. Nici alte recenzii de film nu sunt mai bune. Claudia Puig, redactor la USA Today, considera pelicula ca fiind lipsita de gust si chiar o insulta la adresa serialului. In plus, ea il numeste „un afront la adresa musulmanilor”, mare parte din actiune desfasurandu-se in Orientul Mijlociu – desi filmarile au avut loc in Mexic.

Rex Reed scrie pentru New York Observer ca filmul de 2 ore si 25 de minute este un „exercitiu mortal si fara rost de plictiseala”. El considera pelicula atat de slaba, incat nu recomanda nici macar trailerul. In aceeasi ordine de idei, A.O. Scott scrie in The New York Times ca este „socant cat de batran te simti cand iesi din sala de cinema”.

Totusi, in ciuda numeroaselor critici negative, exista si cativa care au sarit in apararea filmului. Stephen Farber, redactor la Hollywood Reporter, asigura ca „Totul despre sex 2” a reusit sa ii smulga niste zambete, iar Brian Lowrey de la Variety a identificat cateva secvente care fac ca filmul sa para plin de viata. Dar per total, recenziile pozitive sunt rare pentru Carrie Bradshaw si prietenele ei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus