Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Toy Story 3 in varianta IMAX si 3D

Toy Story 3 in varianta IMAX si 3D

“Toy Story 3” va rula in varianta subtitrata si dublata atat in salile de cinema 3D, cat si la IMAX Cinema City Bucuresti. Premiera in Romania va avea loc in data de 18 iunie 2010, odata cu lansarea la nivel international.

Studiourile Disney si Pixar redeschid cufarul cu jucarii pentru o noua aventura palpitanta a personajelor din cunoscutul film de animatie “Toy Story”. De data aceasta, Buzz, Woody si intreaga gasca sunt nevoiti sa faca fata unei probleme cu totul deosebite. Stapanul lor, Andy pleaca la facultate, iar jucariile se trezesc intr-o cresa plina de bebelusi si copii mici, care abia asteapta sa puna manutele pe marfa noua, sa o rupa, sa o murdareasca si sa o roada dupa bunul plac.

Atat adultii, cat si copiii, se vor delecta cu o comedie inedita, bazata pe un scenariu scris de Michael Arndt, laureat al premiului Oscar pentru scenariul filmului “Little Miss Sunshine”. Regizorul filmului, Lee Unkrich, a facut parte din echipele care au realizat cunoscutele filme de animatie “Finding Nemo” (castigator al unui premiu Oscar) si “Monsters Inc”.

Comments

comments

Leave a Reply