Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Traseul Sanatatatii Tale – editia 2010

Traseul Sanatatatii Tale – editia 2010

Proiectul Traseul Sanatatii Tale face parte din campania nationala Alege Sa Fii Sanatos si a fost demarat Asociatia Pentru O Viata Sanatoasa, care isi doreste sa determine cat mai multi romani sa adopte un stil de viata sanatos. Vineri si sambata, 11 si 12 iunie 2010, va avea loc a doua editie a proectului Traseul Sanatatii Tale, la Baneasa Shopping City, intrarea Food & Fun City, incepand cu orele 11:00.

Timp de doua zile, specialisti, medici si producatori te indruma pe Traseul Sanatatii Tale pentru a afla cu ajutorul testelor care este speranta ta de viata si varsta biologica, tensiunea arteriala, glicemia, precum si ce trebuie sa contina micul tau dejun, cum sa gatesti sanatos, care este cel eficient mod de detoxifiere, care sunt gustarile sanatoase, ce tip de miscare trebuie sa faci zilnic, care este cea mai eficienta terapie alternativa, unde si cum iti petreci vacanta si ce controale medicale trebuie efectuate periodic.

Cei care vor trece pragul Traseului Sanatatii Tale vor avea ocazia sa se intalneasca cu specialisti precum Prof. Dr. Mencinicopschi si Prof. Dr.Ovidiu Bojor, care vor da sfaturi si vor fi prezenti vineri la deschiderea evenimentului, alaturi de Florentina Opris, presedinta Asociatiei Pentru O Viata Sanatoasa. „E timpul sa ne schimbam atitudinea fata de viata noastra si sa aplicam cele 8 directii care ne ajuta sa ne imbunatatim starea de sanatate”, a declarat Florentina Opris.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus