Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Trupa Garbage se reuneste si va lansa un album in 2011

Trupa Garbage se reuneste si va lansa un album in 2011

video_youtube

Trupa Garbage s-a reunit dupa o pauza de cinci ani si va lansa un album nou in 2011, a anuntat Shirley Manson, solista grupului, informeaza nme.com. Ultimul album finalizat de Garbage lansat este „Bleed Like Me”, lansat in 2005.

Intr-un interviu acordat publicatiei Herald Scotland, cantareata scotiana a confirmat faptul ca ea si colegii ei au inceput deja inregistrarile pentru cel de-al cincilea album de studio al trupei, care va fi promovat printr-un turneu mondial in 2011.

Garbage s-a destramat in 2005, dupa ce solista Shirley Manson a parasit grupul pentru a inregistra un album solo. Acel material discografic nu a mai fost insa lansat, din cauza neintelegerilor dintre cantareata si casa de discuri cu care avea contract.

Pe parcursul celor cinci ani de pauza din cariera muzicala a trupei Garbage, Shirley Manson a cochetat cu actoria si a jucat in filmul SF „Terminator: The Sarah Connor Chronicles” (2008) si in comedia „In Her Shoes” (2005).

Garbage este o trupa americana de rock alternativ, infiintata in 1994, care a vandut de-a lungul anilor peste 14 milioane de albume pe plan mondial.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus