Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Turistul – The Tourist

Turistul – The Tourist

video_youtube

In filmul „Turistul”, Angelina Jolie o interpreteaza pe Elise Ward, fosta iubita a banditului Alexander Pearce, care intre timp disparuse. Toata lumea il cauta, inclusiv Elise, care nu l-a mai vazut de mult timp si care nu are habar cand va aparea din nou.

Folosindu-se de zvonurile care circulau de o vreme ca acesta si-ar fi schimbat complet infatisarea, Pearce ii trimite vorba lui Elise: sa se suie intr-un tren spre Venetia, sa agate un tip de inaltimea si constitutia lui Pearce si sa dea impresia ca barbatul acela este Pearce in persoana. Ea il alege pe profesorul de matematica Frank Tupelo (Johnny Depp), care se indrepta spre Venetia, intr-o calatorie menita sa-l faca sa uite si sa-i vindece inima ranita.

Desigur, lucrurile nu merg asa cum planuise Elise. „Imaginati-va o femeie eleganta, sofisticata si educata, careia ii cade cu tronc un barbat care nu are niciuna din aceste trasaturi”, spune regizorul Henckel von Donnersmarck. „Ea avea un plan, dar sa se indragosteasca de el, asta nu prevazuse!”

Scenaristii au decis ca actiunea filmului sa se petreaca la Venetia, care, dupa cum spune Henckel von Donnersmarck, imprima filmului o atmosfera unica de frumusete si pericol. „Cineva spunea mai demult ca firma Kodak isi datoreaza succesul Venetiei,” spune Henckel von Donnersmarck. „In ceea ce priveste arta si frumusetea, Venetia e cel mai bogat oras de pe pamant – niciun altul nu o poate intrece”.

  • Premiera in Romania: 7 ianuarie 2011.
  • Site oficial: www.thetourist-movie.net.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus