Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Un an bun

Un an bun

PLOT

Cand singura lui ruda in viata, unchiul Henry, moare, Max (Russell Crowe) pleaca in Provence pentru a intra in posesia domeniului viticol primit ca mostenire. Desi initial intentiona sa vandal terenul, Max se razgandeste cand descopera in pivnita unchiului sticle cu vin de calitate superioara, diferit de cel produs in mod normal pe domeniul lui Henry.

Fanny (Marion Cotillard), proprietara restaurantului din sat cu care Max se imprieteneste, sustine ca misterioasele sticle se vand la preturi fabuloase pe piata neagra. In plus, o californianca apare ca din senin, sustinand ca e fiica ilegitima a unchiului Henry, deci mostenitoarea lui legala, conform legii franceze.

Cine este ea, de fapt? De unde provine vinul de calitate impecabila din pivnita? Aceste mistere, plus suspendarea din serviciul firmei londoneze la care lucra, il determina sa pe Max sa ramana in Provence. Treptat, el realizeaza ca unchiul sau avea dreptate: viata e frumoasa si merita traita.

DIN CULISE

  • La prima lui colaborare cu regizorul Ridley Scott, Russell Crowe a primit Oscarul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal (Maximus din „Gradiatorul”). Exista numeroase zvonuri despre continuarea acestui film de succes, dar Crowe declara transant ca nu e interesat nici macar sa citeasca scenariul vreunei continuari. Pe de alta parte, Ridley Scott afirma: „Probabil voi face un sequel. Singura problema este ca Russell a fost o prezenta atat de puternica, incat nu stiu cum ar putea fi egalata… Iar Maximus a murit la sfarsitul primului film.”
  • Urmatorul film al actorului australian este „American Gangster”, cu Denzel Washington si Cuba Gooding Jr.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus