Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Un an intreg de cafea gratis de la Starbucks!

Un an intreg de cafea gratis de la Starbucks!

Cum ar fi sa poti bea in fiecare zi cafeaua ta preferata, gratis, timp de un an intreg? Sa intri in cafenea relaxat, sa arati un card special, iar cafeaua sa apara ca prin minune, fara sa platesti absolut nimic?

Cu prilejul deschiderii noii sale cafenele din Bucuresti Mall (Calea Vitan, Nr. 55-59), Starbucks s-a gandit sa faca fericiti trei dintre consumatorii sai si sa le ofere cate o bautura gratis pentru fiecare zi din acest an! Norocosii castigatori vor fi alesi in urma unei tombole organizate in perioada 8-15 ianuarie. Ei vor castiga un card care le va da posibilitatea de a savura zilnic in 2011 cafeaua lor preferata!

Cei care doresc sa participe la aceasta tombola trebuie doar sa mearga la noua cafenea Starbucks din Bucuresti Mall, sa completeze voucher-ul primit la casa si sa il lase in bolul special destinat. De-acolo totul e… la noroc!

Cafeneaua Starbucks din Bucuresti Mall este operationala din 8 ianuarie 2011. Iubitorii de cafea vor descoperi aici o noua dimensiune a experientei Starbucks: cea mai mare cafenea din Romania a celebrului lant international.

  • Despre Starbucks: Incepand cu 1971, compania Starbucks si-a asumat misiunea de a respecta principiile etice privind producerea si furnizarea celei mai bune cafele arabica din lume. Astazi, avand cafenele in intreaga lume, compania este liderul mondial in prajirea cafelei, in prepararea şi comercializarea cafelei din lume. Prin angajamentul solid fata de excelenta si principiile care ne calauzesc, dam viata Experiente unice Starbucks pentru fiecare client, prin fiecare ceasca de cafea. Pentru a va bucura de aceasta experienta, va rugam sa ne vizitati in cafenelele noastre sau online, la www.starbucks.com.

Comments

comments

Leave a Reply