Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Un cuplu mortal

Un cuplu mortal

video_youtube

Doua mari vedete ale cinematografiei americane, Ashton Kutcher si Katherine Heigl, te invita sa vezi povestea de iubire dintre Spencer Aimes si frumoasa Jen Kornfeldt. Cei doi se indragostesc, se casatoresc si par sa aiba viata de cuplu perfecta. Totul se schimba in ziua in care Spencer implineste 30 de ani si cei doi soti afla ca au devenit tinta unor asasini platiti. In fuga pentru a-si salva vietile, Jen afla ca sotul ei e, de fapt, spion international.

In distributia filmului se regasesc: Tom Selleck, castigatorul unui Glob de Aur si al unui Emmy pentru rolul din serialul anilor ’80, „Magnum, P.I.”, Catherine O’ Hara („Singur acasa”, 1990, „Singur acasa II: Pierdut in New York”, 1992) si Alex Bornstein, cea care isi imprumuta vocea personajului Lois Griffin din serialul „Family Guy”. O aparitie speciala in film este cea a cantaretului Usher, care joca rolul unui manager.

Regizorul Robert Luketic nu se afla la prima colaborare cu Katherine Heigl. Robert a semnat regia in care a jucat actrita Americana, „Adevarul gol-golut” (2009). Comediile de succes „Soacra mea e o scorpie” (2005) si „Blonda de la drept” (2001) se numara printre filmele regizate de Robert Luketic.

Lui Ashton Kutcher i-a placut scenariul filmului pentru ca trateaza un subiect in care toata lumea se poate regasi, relatia dintre doi oameni care se iubesc si care incearca sa treaca peste situatia complicata in care unul dintre ei are un secret. Cat despre Katherine Heigl, Ashton este de parere ca actrita aduce in film ceva ce tine de esenta personalitatii ei: „inocenta de copil”. La randul ei, actrita il considera pe Asthton Kutcher un fel de geniu al comediei si recunoaste ca i-a fost destul de greu sa nu strice unele filmari din cauza rasetelor pe care actorul le provoca pe platou. Asadar, nu te astepta sa vezi doar „Un cuplu mortal”, ci si doi asi in materie de comedii romantice.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus