Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > “Unbroken” regizat de Angelina Jolie – primul trailer

“Unbroken” regizat de Angelina Jolie – primul trailer

Filmul ”Unbroken”, inspirat din viaţa sportivului olimpic Louis Zamperini, beneficiază de acum şi de un trailer care include imagini cu adevăratul sportiv (încă în viaţă, în vârstă de 97 de ani) dar şi imagini din filmul regizat de Angelina Jolie.
Scenariul este scris de fraţii Ethan şi Joel Cohen, împreună cu Richard LaGravenese iar în rol principal îl vom vedea pe actorul britanic Jake O’Connel.

Amintirile lui Loius Zamperini au fost consemnate de scriitoarea Laura Hildenbrand în best seller-ul intitulat ”Unbroken: o poveste din timpul celui de-al Doilea Război Mondial despre Supravieţuire, Rezistenţă şi Căinţă”. Cartea a ocupat în 2010 locul I în topul New York Times al celor mai bine vândute cărţi şi a fost numită şi cartea anului de către aceeaşi publicaţie.

Trailerul a fost lansat chiar în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Sochi şi conţine îndemnurile motivante ale lui Zamperini şi filozofia sa câştigătoare de viaţă ”nu renunţa niciodată, există o soluţie pentru toate problemele”. Fostul sportiv olimpic, devenit şi speaker motivaţional, poartă în cele câteva secvenţe incluse în trailer un trening cu însemnele oficiale ale Jocurilor Olimpice.

Filmul va fi lansat în cinematografe pe 25 decembrie 2014.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus