Esti aici

Unde esti?

In luna octombrie, Editura Trei a lansat in librariile din Romania un romanul de dragoste al scriitorului francez Marc Levy “Unde esti?”. Aceasta creatie a dat startul unei serii de autor in care vor fi reeditate si celelalte carti ale autorului aparute anterior in limba romana.

Despre acest nou roman si despre autorul sau, publicatia “Le Point” a scris: “Sincer si zguduitor: autorul cartii reuseste si de aceasta data sa-si cucereasca cititorul printr-o poveste plina de sarm. Marc Levy este un povestitor inascut, talentat. Plangem si aplaudam deopotriva la caderea cortinei.”

Noua poveste de dragoste a scriitorului francez are in centrul actiunii doi adolescenti care isi jura dragoste vesnica dar pe care destinul ii separa. Ea infrunta violenta unui uragan in America Centrala, in timp ce el isi urmeaza cariera in Manhattan. El ii promite ca va fi alaturi de ea atunci cand va fi chemat.

Nu stia ca aceasta promisiune ii va bulversa viata. Marc Levy repune in discutie complexitatea raporturilor umane intr-un stil caracteristic ce a emotionat de fiecare data imensul sau public: dragostea pusa sa plateasca pretul necesar pastrarii respectului fata de sine si fata de ceilalti.

Dragostea, prietenia, compasiunea si frica se amesteca pentru a crea tesatura emotionanta a unei povesti plina de romantism care se citeste dintr-o suflare.

Comments

comments

Leave a Reply