Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Unde te poti distra de 1 Mai?

Unde te poti distra de 1 Mai?

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Petreceri, concerte, surprize, evenimente speciale, intr-un cuvant – distractieee! Iata ce promit organizatorii pentru sarbatoarea de 1 Mai. Sven Vath si Loco Dice vor concerta pe plaja din Mamaia, in cadrul evenimentului MTV Day, organizat de The Mission.

Concurs cu surprize

Pentru a participa la eveniment, telespectatorii pot obtine una dintre cele 30 de invitatii oferite de MTV. Insa aceasta doar daca participa la concursul care consta in a raspunde la intrebarea „Cati ani implineste The Mission?” De distractie vor avea parte si cei din fata televizorului, Sven Vath si Loco Dice urmand sa cante pe 1 si 2 mai 2010.

Petrecerea incepe pe Autostrada Soarelui

Nici Music Chanel nu se lasa mai prejos si va da startul la petrecere inca de pe 30 aprilie, insa, de data asta, intr-un loc mai putin obisnuit: pe Autostrada Soarelui, la km 139. Distractia va continua pe litoral unde vor mixa DJ Andi, Cristi Stanciu, Vika Jigulina si Sasha Lopez.

Si in acest an, te asteapta un weekend de neuitat pe litoral, unde artistii se vor intrece in a oferi fanilor momente speciale. Cei care nu vor ajunge la Mamaia vor sarbatori cu bere si mici, asa cum au obisnuit sa faca de fiecare data.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus