Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Up To Now – primul best of al trupei Snow Patrol

Up To Now – primul best of al trupei Snow Patrol

Snow Patrol lanseaza pe 9 noiembrie 2009 „Up To Know”, primul album Best Of din cariera. In 15 ani de activitate muzicala, trupa jumatate scotiana, jumatate irlandeza, a lansat cinci albume de studio, cu piese lente pline de sensibilitate („Set Down Your Glass”), imnuri de festival („Run”), hituri radio („Chasing Cars”) si momente de introspectie („You Could Be Happy”).

Site oficial: www.snowpatrol.com

Toate acestea au fost incluse pe „Up To Know”, un album cu doua CD-uri care contin treizeci de piese – single-uri, cover-uri, raritati, piese de album, trei cantece noi, precum si compozitii semnate Reindeer Section, un grup indie care include elita chitaristilor scotieni – Belle and Sebastian, Idlewild si Teenage – sub supravegherea solistului Snow Patrol, Gary Lightbody.

Inca de la infiintare, in Scotia, in 1994, Snow Patrol a avut parte de o ascensiune constanta, inregistrand vanzari de peste zece milioane de exemplare ale ultimelor trei albume, fiind nominalizati si castigand premii Grammy, BRIT Awards, BMI, Meteor si Ivor Novello.

„Up to Know” va fi disponibil pe dublu CD, precum si in format digipack, care include trei discuri cu un DVD bonus, cu doua documentare exclusive: filmul animat „The Lightning Strike” si imagini live in premiera. Va fi disponibila si o editie limitata sub forma unui box set. Primele 100 de box set-uri vor fi semnate de toti membrii trupei, ele fiind sunt adevarate comori pentru fani, deoarece includ cele doua CD-uri, trei LP-uri, doua DVD-uri, un print litograf si un booklet de marimea unui LP.

Primul single, „Just Say Yes”, este una dintre cele trei piese noi de pe albumul „Up to Now” si va fi lansata pe 2 noiembrie 2009.

Odata cu lansarea best of-ului „Up to Now”, trupa va pleca la drum cu „Snow Patrol Reworked”, o celebrare live a celor mai importante momente din cariera trupei, reorchestrate si reinventate. Celor de la Snow Patrol li se vor alatura pe scena invitati surpriza si show-ul va include, printre altele, un cvartet de viori, alame, harpe, percutii, chitari si coruri. Fiecare bilet la turneul Reworked va include un download gratuit pentru „Lightning Strike”, trilogia epica care a inchis albumul „A Hundred Million Suns”.

Tracklisting:

CD 1 CD 2
Chocolate Take Back the City
Chasing Cars Shut Your Eyes
Crack The Shutters You Are My Joy
Set The Fire To The Third Bar Run
Crazy In Love Give Me Strength
Just Say Yes Signal Fire
Batten Down The Hatch Spitting Games
You’re All I Have Open Your Eyes
Hands Open Dark Roman Wine
Cartwheels Fifteen Minutes Old
The Planets Bend Between Us (2009 Version)

An Olive Grove Facing The Sea (2009 Version)

Ask Me How I Am Golden Floor
On-Off Starfighter Pilot
Making Enemies PPP
Run (Live at the Union Chapel) Chasing Cars (Live at the Union Chapel)
  • Sursa: www.umusic.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus